PostHeaderIcon Традиционни национални филологически четения за студенти и докторанти „Югозападен университет 2014” - ПОКАНА

Уважаеми колеги бакалаври, магистри и докторанти филолози
от българските висши училища!

На 9 май (петък) 2014 г. Филологическият факултет на Югозападния университет „Неофит Рилски” – Благоевград, организира отново своите традиционни филологически четения за бакалаври, магистри и докторанти.
Каним всички, които са изкушени от проблемни въпроси на езикознанието и литературознанието, да вземат участие в тази конференция. Участниците ще бъдат разделени в две секции – езиковедска и литературоведска.
Заявката за участие (ИЗТЕГЛЕТЕ .DOC) трябва да попълните и изпратите на следния електронен адрес: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
Краен срок за изпращане - 20 април 2014 г.
По време на конференцията трябва да представите доклада си за не повече от 15 минути.
Националните филологически четения са със състезателен характер и ще бъдат оценявани от национално жури, съставено от университетски преподаватели. Участниците, които се класират на първо, второ и трето място във всяка секция, ще получат парични награди, а докладите им ще бъдат публикувани в специален сборник. Най-добрите доклади също ще бъдат публикувани.
Всяка заявка ще получи отговор за допускане в четенията.
Очакваме Ви!